Сузанита призна за побоя в нощен клуб: Да, пребих човек! (Още разкрития)

Скандалната Сузанита призна за побоя в нощен клуб, разкри и причините

Тийн певицата Сузанита проговори за драмите в живота си. Изпълнителката призна в „Папараци“, че се е била с друго момиче в нощен клуб. И сподели още, че е била силно провокирана от отсрещната страна.

Изпълнителката призна пред Венета Райкова, че много неща търпи и прощава, но когато засягат семейството й, пали много бързо.

„Аз съм козирог — с рогата напред. И когато засегнат моето семейство, не се въздържам“, призна изпълнителката. Тя откровено си каза, че е избухнал скандал между нея и момиче в столична дискотека. И тя е посегнала, когато в спора им са били намесени слепотата на баща й и болестта на майка й. „Побеснявам, когато стане дума за семейството ми!“, каза Сузанита и разказа цялата случка.

„То реално не беше бой, аз просто я дръпнах за косата и я свалих на земята. Тя си удари главата в тоалетната чиния, започна да й излиза пяна от устата, да се прави, че припада и аз просто си събрах нещата и се махнах“, казва още изпълнителката.

И въпреки че прави чест на певицата, че признава грешките си, явно има още много да учи за помощта към другите, а още повече и за разкаянието и умението да искаш и да даваш прошка.

Младата певица не разкри, дали и друг път е влизала в подобни схватки, но си призна, че е силно защитнически настроена към семейството си. „Те също много палят, когато става дума за мен“, казва още тя. И допълва, че подмятания по свой адрес би подминала, но не и когато някой използва семейството й, за да я нарани.

Тийн певицата Сузанита проговори за драмите в живота си. Изпълнителката призна, че се е била с друго момиче в нощен клуб, като сподели още, че е била силно провокирана от отсрещната страна.
Сузанита си призна за боя в дискотека пред Венета Райкова сн. Папараци

Иначе Сузанита е категорична, че рядко си позволява да избухне по този начин. Тя не коментира как се е развила ситуацията след инцидента, но едно е сигурно — едва ли младата певица би си позволила подобни ексцесии втори път.

Видео с признанията й може да видите ТУК: https://www.btv.bg/video/shows/paparaci/videos/suzanita-vsjaka-sutrin-i-vsjaka-vecher-blagodarja-na-gospod.html

1 коментар
  1. Rosi казва

    С тези клъощави ръчички , съмнявам се да може да пребие някого

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.