Суетна! Малина сияе на рождения си ден (Певицата крие истинската си възраст – Снимки)

Гласувайте за статията

Певицата няма нищо против внучката да й вика баба, но крие годините си

Преди броени дни Малина отбеляза рождения си ден. От снимките, които пусна от празника си се вижда, че нарочно не е поставила на тортата си цифра с истинската си възраст.

Вместо това е сложила една свещичка,  да спази традицията, за да й се изпълни желанието, намислено преди  да духне пламъчето й.

За чалга  дивата се знае, че е родена в Севлиево на седми юни 1967 г . А това показва, че е тази година е навършила 54. Но явно факта, че остарява с още една година не й се нрави и е предпочела да си спести гледката на цифрата, върху сладкото изкушение за личния си празник.

Малина сияе на рождения си ден, никой не вярва, че е на 54 г
Снимки: Инстаграм

Малина изглежда много по-млада от всяка друг жена на нейната възраст. Но не се предава и иска да я мислят за много по-млада. И наистина, ако съдим по снимките на външността й могат да й завидят не само колежките и моделките, но и много по-млади  от нея девойки.

Но, нали е суетна не признава на колко е всъщност. За разлика от примата на фолка Глория, тя няма проблем внучката й да се обръща към нея с „бабо”. Кръшната певица признава, че малката принцеса е най-големият й подарък и нейна радост, предават от show.blitz.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар