Суеверия тресат Светлана Гущерова след раждането (Моделката спазва куп поверия – Вижте)

Гласувайте за статията

Светлана Гущерова спазва куп суеверия

Светлана Гущерова неведнъж е признавала, че конструира живота си според подредбата на планетите и предсказанията на личната са астроложка Мира Кунева. Милионерската съпруга обаче се оказва далеч по-суеверна и робува и на други поверия, особено такива, за които се твърди, че привличат парични потоци към вярващия.

Госпожа Гущерова, например, никога не носела в портфейла си снимки на най-близките си хора. Подучили Светлана, че понеже парите имат не само положителна, но и негативна етергетика от хората, ползвали банкнотите преди това, тя може да се насочи към хората от снимките. Странните суеверия на бизнесдамата не се изчерпвали само с това, коментират нейни познати. От известно време Гущерова попаднала на интересно поверие, идващо от Япония.

светлана гущерова

Снимка: Инстаграм

Според японската традиция сгъването на лист хартия под формата на жаба носи огромни късмет и богатство. Думата „жаба“ на японски е „каеру“ а нейния омоним е „да върнеш“. Ето защо азиатците вярвали, че ако носят жаба оригами в портфейлите си, парите ще им се връщат. Изглежда, че от последното има полза, тъй като бизнес инвестициите на Гущерова в модния й бранд за пижами, й се възвръщат. Бившата плеймейтка едва насмогвала с клиантелата и дори в обмисляла да разшири производството си, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар