Стройна ли? Ирина Шейк пусна двойна брадичка и паласки (Вижте как се ошишка – Снимки)

Гласувайте за статията

Топ моделът изпадна в конфузна ситуация по време на снимки за списание

Ирина Шейк, която винаги демонстрира идеална фигура понякога може да ви поднесе неприятна изненада. Това се случи на снимачната площадка за немско списание с участието на 34-годишната моделка. Стилистите на изданието явно са избрали тоалет с няколко размера по-малък.

В резултат на това Ирина едва се  побра в черна тясна пола и не можеше да я закопчее. Така тя се появи пред камерите с отворен цип. За щастие я снимаха само отпред и гафа остана зад кулисите.

Папараците обаче успяха да уловят неловкия момент, докато Шейк позира пред камерите в разкопчана пола, с бели бикини и черни чорапогащи.

Ирина Шейк не може да закопчее полата си, а малкия сутиен показа паласките й
Снимка: Легион медия

Черният сутиен, който според идеята на стилистите допълва смелия образ на модела, също бе твърде малък. Презрамките се стегнаха върху кожата на Ирина, образувайки коварни гънки на гърба и подчертаха паласките й.

На друг кадър, направен от папараците, Шейк е хваната с двойна брадичка.

Ирина Шейк има двойна брадичка
Снимка: Легион медия

Самата моделка обаче знае много добре за своите недостатъци и дори за двойна брадичка.

Няма нужда да се стремим към съвършенство. Понякога имам и двойна брадичка. И бръчки също имам, но ще имам още повече. Просто трябва да приемете тялото си на всеки етап от стареенето. Трябва да разберем, че човешкият живот е несъвършен – призна тя в интервю преди една година. – Имам кожни обриви или лоши прически. Понякога не приличам на модел. Аз съм просто обикновен човек. “

Ирина  признава, че дизайнерите често й казват да отслабне, но тя отказва, предават от wday.ru.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар