Страшилището на Путин на един ринг срещу Багата

Гласувайте за статията

Най-популярният ММА боец на планетата Фьодор Емилианенко-Императора (Рус) е поискал реванш от българската звезда Благой Иванов-Багата

Руснакът е останал впечатлен от последната победа на софиянеца. Нашенецът се справи навръх Коледа с бившия шампион на UFC Рико Родригес (САЩ) пред 3000 зрители на галавечер в Чехов (Рус). Емилианенко е изгледал срещата и веднага се е свързал с мениджъра на Иванов – Ивайло Гоцев, пише вестник „България Днес“.

Страшилището на Путин на един ринг срещу Багата

Страшилището на Путин на един ринг срещу Багата

Желанието на Императора е двамата да се бият в олимпийската зала в Москва, която може да събере 25 000 зрители. Предишният сблъсък между тях през 2008 г. приключи с победа за българина. Тогава Благой Иванов стана световен шампион по бойно самбо в Санкт Петербург (Рус).

Най-вероятно сблъсъкът ще се състои през март. В момента Емилианенко се готви за следващия си сблъсък. Той ще се бие с олимпийския шампион по джудо Сатоши Иши (Яп) на галавечер в Токио, която ще се проведе на 31 декември. Сблъсъкът с Иванов ще се състои, само ако Императора спечели двубоя с японеца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар