Стратимир от Игри на волята бил дебел и мързелив (Вижте какво яко тяло извая – Снимки преди и сега)

Гласувайте за статията

Приключенецът на 25 г приличал на чичка, а на 27 се превърна в балкански звяр

Стратимир от Игри на волята показа впечатляваща трансформация. Приключенецът разказа за възможностите на човешкото тяло. Участникът от риалити шоуто пусна видео в социалната мрежа, с което сащиса феновете си.

В него се вижда как младият мъж е отслабнал с много воля, променил се е до неузнаваемост и след няколкократни отказвания и започване отначало е постигнал това, което е днес.

Приключенецът преди и сега
Снимка: Инстаграм

Младият мъж признава, че ако някой му бе казал преди 5 години как ще изглежда в момента за нищо на света не би му повярвал.

Снимка: Инстаграм

Като 25-годишен бил мързелив и дебел, с корем като някой чичко и без грам мускули. Стратимир обаче се взел в ръце, не искал да прилича на дебелак и се уповавал на идеята, че трябва да се промени и да се превърне в нещо голямо.

Благодарение на упоритите тренировки, мечтите му започвали малко по-малко да се сбъдват, въпреки, че понякога се отказвал и при всяко започване отначало се променял все повече, предават от vbox7.com.

И наистина едва ли някой би го познал на снимката от преди 2 годни. Сега Стратимир пращи от мускули и няма нищо общо с оня отпуснат и дебел момък от старото фото.

Феновете му пишат: „Ти си станал друг човек 😮 Браво за хъса и волята! 🔥🙌”, „Уникална трансформация! Прекрасно вдъхновение за всички, които се съмняват,че е възможно! 👏”, „Евала машино🔥👏”.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар