ПЪЛЕН МАЙТАП! Брадърът Дудов хич го няма ТАМ ДОЛУ

Гласувайте за статията

Стоян Дудов си го развя и показа, че е винаги готов, но така и не успя да впечатли мадамите

 

Казано е, че когато много ти се иска да блеснеш, най-много да станеш за смях. Стоян Дудов се озова тъкмо в такава нелепа позиция. Злощастният брадър влезе за кратко в Къщата и такива обещания сипеше, че едва ли не дамите сами щяха да му падат в лапите. Нищо подобно. Човекът си мина и замина, и остана почти напълно незабелязан.

Дудов беше изведен предсрочно от шоуто и не можа да я свърши никаква, въпреки гръмките приказки.

„Много малък тоз пакет, бе, Дудов!“, смеят му се в мрежата

Сега пък явно е решил да зарибява мадамите в социалната мрежа, защото изненадващо се щракна възбуден в съблекалнята на салона, където работи като фитнес инструктор, писа razkritia. Сигурно това е неговият начин да си направи нестандартна реклама и като нищо да се сдобие с доста клиентки, които нямат търпение да се потят под мъдрите му съвети. После може и нещо друго да поискат от него, но дали ще им се отвори парашута вече не знаем. Макар, че Стоян се слави като истински плейбой, ние не можахме да разберем дали тези слухове са верни. За малкото, което успяхме да видим, в реалитито той дори се държа прекалено скромно и дръпнато.

По-лошото е, че ако Стоян Дудов си е мислел, че ще впечатли със заредения си „пистолет”, то той въобще не е бил прав. Причината е, че във „Фейсбук” му се присмяха на размерите и никак не го взимат на сериозно. „Много малко това нещо там долу, срам!”, „Само се изложи сега, а по-добре да си го беше държал в тайна!”, кискат се по негов адрес втрещени от поведението му дами.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар