Стойте далеч от тях: Те са топ неверниците в зодиака!

Гласувайте за статията

Те са най-неверните знаци в зодиака

Тези зодии не могат да бъдат верни. По-добре не си избирайте партньори от тези зодии, за да не останете разочаровани.

зодии

Тези зодии често кръшкат, сн. Фейсбук

Мъжете от  зодия Риби и жените Близнаци е най-вероятно да изневерят на партньора си, показва изследване на сайта за запознанства за обвързани AshleyMadison.com.

Проучването е направено при повече от над 17 млн. потребители на сайта.

Рибите оглавяват класацията, защото имат страхотно въображение и луда фантазия и не могат да оставят любопитството си незадоволено, обясняват спецовете.

Жените изневеряват най-често на мъже от зодия Телец.След Близнаците, жените зодия Овен е най-вероятно да кръшнат от семейното гнездо.Мъжете зодия Водолей изневеряват най-често след Рибите.

Мъжете зодия Овен и жените зодия Дева пък са „най-лоялните измамници“. При тях е по-вероятно да имат дълготрайна извънбрачна връзка само с един човек.

Жените Деви търсят по-ексцентричен секс за разлика от другите зодиакални знаци, които търсят просто повече креватни удоволствия, пише dariknews.bg.

Най-верните сред зодиакалните знаци са мъжете Скорпиони и жените Везни, показва още изследването. Мъжете и жени Везни са абсолютно верни и отдадени на партньора си.

Що се отнася до мъжете Скорпиони, те са много страстни, бързо се влюбват, но ако връзката не е интензивна и е скучна, те по-скоро ще си тръгнат, но няма да изневерят, показва изследването на сайта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар