Стойка: Биг Брадър ме прецака

Гласувайте за статията

„Пипирудата“ в истерия заради финала на „Биг Брадър“

Стойка е в истерия. Броени дни след финала на „Биг Брадър“ „пипирудата“ продължава да беснее заради загубата си. Тя дори обвини продуцентите в машинации заради избора на Лестер. И продължава да не приема факта, че не е любимка на публиката.

Стойка бясна заради "Биг Брадър"

Стойка бясна заради „Биг Брадър“

Мнозина очакваха Стойка да си тръгне по-рано, но тя изненадващо остана до финала. В крайна сметка обаче брадърката излетя първа от четиримата и място не може да си намери от яд.

По думите на нейни близки, „пипирудата“ едва успяла да издържи финала и да се прибере. Пред свои близки тя се оплака, че предаването е нагласено и тя е трябвало да спечели „Аз съм ощетена, направиха си предаването на мой гръб и накрая пак съм прецаканата“, вайкала се брадърката. „Вероятно има игри с продуцентите, убедена съм!“, съскала тя, пишат от Lifestyle.bg.

Съдейки по коментарите в социалните мрежи брадърката даже издържа твърде много. Дотолкова, че тя самата си повярва, че ще спечели. Убеждението й се затвърди, след като в сряда Ники Кънчев я успокои, че има повече гласове от останалите съквартиранти. В крайна сметка обаче Лестер я победи и тя остана с пръст в устата.

Заради скандалджийския си характер „пипирудата“ отнесе доста негативи. Само тя обаче отказва да си признае, че това е причината да изгуби формата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар