Стилиян Петров чукна 40 с бутиково ретро парти (Снимки от купона)

Гласувайте за статията

Стилиян Петров отбеляза юбилея си с купон, организиран от съпругата му

С уникално ретро парти посрещна 40-я си рожден ден Стилиян Петров. Футболната ни легенда събра роднини и приятели на уникалния купон.

Събитието се състоя в Англия, а организатор на празника бе съпругата му Паулина. Темата бяха 80-те години на миналия век, а дрескода бе съобразен със същото.

Всеки от гостите се бе пременил като известна личност от онези години. Тон даде самият Стилиян. Той бе с костюм и очила в стил „Елтън Джон” , който по онова време бе в пика на славата си.

Стилиян Петров рожден ден

Снимки: ХотАрена

„Готови за рокендрол” обяви футболистът, а костюмът му обра всички точки. Той бе с множество рисунки на героя от електронните игри Супер Марио, а вратовръзката също бе в нюанс, пише „България днес”.

Приятелите на Стан се скъсаха да го бъзика за екстравагантната му визия. Сред тях бяха и имената на не една и две футболни звезди.

„Човече, обличай се така по-често, не само вечер”, шегува се Роби Кийн. Хенрих Ларсон и Саймън Донъли също се помайтапиха с Петров и заявиха, че не са го виждали по-добре облечен.

„Най-добрият ти вид, който някога съм виждал”, добави и Шей Гивън.

Музиката също бе от тази епоха, а Петров – най-деен на дансинга. Тортата за празника също бе екстравагантна – тя бе във формата на кубчето на Рубик. Желаем му да е жив и здрав.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар