Стилиян Петров и Паулина живеят в ултра лукс във Великобритания (Снимки от дома им за милиони)

Гласувайте за статията

Стилиян Петров и Паулина живеят в тузарски апартамент за милиони

В луксозен дом като от списанията живее Стилиян Петров заедно със семейството си във Великобритания, видя ексклузивно „Галерия“.

Просторният апартамент от над 300 квадрата е обзаведен по последен писък на интериорния дизайн лично от съпругата на Стенли – Паулина.

Малцина знаят, че половинката на футболната легенда всъщност е завършила Интериорен дизайн и отдавна мечтае да отвори собствена фирма. Покрай коварното заболяване на Стенли тя загърби своята мечта и изцяло се отдаде на съпруга си. Сега, когато този тъмен период е вече в миналото, Паулина реализира идеята си.

„Paulina Petrov“ ще се казва студиото на футболната съпруга, базирано в Обединеното кралство, научи първа „Галерия“. Сайтът е почти готов, а Паулина е превърнала дома си в своеобразен шоурум. В рекламната страница на студиото е пълно със снимки от модерното жилище на Стилиян и съпругата му. Като почитател на скандинавския стил, Паулина залага на пастелните тонове, а качеството на материите е на първо място.

Стилиян Петров и Паулина

Снимки: Галерия

Според запознати само за осветителните тела в дома си дизайнерката е хвърлила над 50 000 паунда. Първокласните материали, които използва за меката мебел, пък са толкова скъпи, че таргет групата й е ориентирана основно към руските олигарси в Кралството.

Всъщност, дали Паулина ще има поръчки и бизнесът й ще процъфти, не е толкова важно за семейството. Проектът е по-скоро хоби за футболната съпруга и не разчитат финансово на него. Вложената сума, която наистина е значителна, не се губи, тъй като обзавеждането в крайна сметка си остава за семейството. Паулина споделила пред приятелки, че дори и без интериорното студио, пак е щяла да обзаведе дома си толкова луксозно, защото може да си го позволи.

Като капитан на „Астън вила“ Стилиян Петров взимаше заплата от 3,5 милиона паунда годишно, така че парите никога не са били проблем за семейството му. „През добро и зло, през здраве и болест, ти си моят номер 1, моето богатство и любов, моето всичко“ – с тези думи легендата се обърна към съпругата си по случай 18-ата годишнина от брака им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар