Стефчо на Галена в Топ 5 на малките сладури на звездите от „Пайнер“

Стефчо на Галена в Топ 5 на малките сладури на звездите от „Пайнер“
5 (100%) 2 votes

Стефчо на Галена умили потребителите в мрежата със снимката си, която фолк дивата пусна във фейсбук

Стефчо на Галена е любовта на живота на фолк изпълнителката. Галена се похвали с порасналия си син, който е изключително сладък и впечатли с визията си на мини модел. Пайнерката не веднъж е споделяла, че Стефан е смисълът на нейния живот и само и единствено заради него би жертвала звездната си кариера.stefo-na-galena

И наистина феновете на красивата и оборотна изпълнителка на „Пайнер“ засипаха страницата й с хвалебствени коментари. Те отбелязаха, че малкия с всяка изминала година все повече се разхубавява.

Наследника на Галин и Галена заслужено е включен в Топ 5 на най-малките сладурани на звездите в „Пайнер“.maraq

Марая, дъщерята на фолк певицата Мария е следващата, която се нарежда в класацията на най-големите сладури на изпълнителите от “Пайнер“.

Фолк певицата Мария също се хвали с порасналата си дъщеря Марая и засипва мрежата с нейните фотоси. Наистина Марая е прекрасна, а майка й я облича по последна мода все с маркови тоалети. От малка Мария се старае да научи дъщеря си на естетика и прецизен вкус, като я подготвя за бляскава кариера на модел или нещо друго в зависимост от наклонностите на Марая.

Прекрасната Мариана на Коцето е следващата в нашата класация. Любимката на фолк певеца е истинска красавица. Любовта си към нея Коцето демонстрира пред феновете си в  Инстарам, като ги радва с фотоси на порасналата си дъщеря.iwon-dinewa

Ивон Динева,  щерката на Анелия е също в Топ5 на звездните сладурани. Ивон няма още 16 години, но е на път да задмине  известната си майка, като от сега показва завидни певчески таланти и радва Анелия, която е щастлива с прекрасната си дъщеря.

Иван на фолк певицата Емилия също е включен в звездната ни класация на най-големите сладури на звездите от „Пайнер“. Емилия е щастлива да се покаже в мрежата с наследника, с който дари съпругът си Коко Динев. Малкият Иван е брат на Ивон Динева, която също е дъщеря на Коко Динев от брака му с Анелия.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар