Стефчо на Галена с приказно парти за РД (Снимки от празника на малчугана)

Гласувайте за статията

Стефчо на Галена стана на 10, малчуганът расте като истински красавец

Стефчо на Галена навърши 10 години. По-големият син на певицата расте като голям красавец. Негови близки са на мнение, че е одрал кожата на баща си.

Снимка: Инстаграм

Галена се похвали с порасналия си син като пусна снимки в социалната мрежа от празника по случай рождения му ден. За малчугана мама и тати са спретнали приказно тържество в заведението „Калоянова крепост”. Което се стопанисва от неговия баща Галин и там често се провеждат семейните празници на фамилията.

Снимка: Инстаграм

Купонът в чест на рожденика бе организиран с определена тема. Всичко в украсата бе като във фентъзи филма Avengers (Отмъстителите). Явно героите са любими на наследника на поп фолк певицата и бизнесмена. Даже тортата, която бе огромна е декорирана в тематиката на филма.

На едната от снимките са се щракнали всичките членове на семейството. Стъкнат като звезда за празника си Стефчо гордо позира до Галена, баща си и малкото си братче. Което е в ръцете на Галин и с любопитство сочи тортата.

Снимка: Инстаграм

Галена коментира снимките като написа: „Моето голямо момче е вече на 10!” След поста й заваляха много пожелания от нейните почитатели за здраве, щастие и успех в живота на Стефчо и на цялото семейство.

Певицата не пропусна да благодари и на фирмата, която организира тематичното парти на сина й. И направи рождения му ден незабравим. А какви подаръци получи рожденикът можем само да гадаем. Но по лицето му се чете, че е невероятно доволен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар