Стефан от Женени от пръв поглед смени Светлана с пищна мацка

Стефан от Женени от пръв поглед смени Светлана с пищна мацка
5 (100%) 1 vote

Стефан от Женени от пръв поглед е зарязал половинката си веднага след края на шоуто

Стефан от Женени от пръв поглед вече си има нова тръпка и не я крие

Стефан от Женени от пръв поглед смени Светлана с нова, пищна мацка. Автомонтьорът вече дори не си прав труда да крие новата си връзка и се появява с мадамата на публични места, разкриха негови близки. Които споделиха още, че той е зарязал Светлана веднага след изтичането на петте седмици брак, наложени им от формата.

Стефан от Женени от пръв поглед зарязал Светлана

Стефан от Женени от пръв поглед зарязал Светлана

Въпреки, че двамата бяха сочени за най-сладката и стабилна двойка от всички, и техният брак е претърпял крах и те вече дори са разведени, научиха от Hotarena.net. Причината за разрива се оказало съвместното им съжителство и по-скоро невъзможността им да се разбират докато са под един покрив. Стефан е страхотен педант и държи всичко у тях да е изрядно чисто и подредено. Самият той призна, че чисти банята си всеки ден, дори и да няма нужда. В същото време Светлето е доста по-разхвърляна и разпиляно и това дразнело съпруга й, макар да се стараел да не го показва.

За капак на всичко, Стефан така и не могъл да възприеме, че половинката му не харесва домашните му любимци и открито се дразнел, че перничанката се бои от кучетата му. „Той умира за кучетата си, а тя не спираше да мрънка, че не иска да ги вижда“, разкрива негов приятел.

В крайна сметка тези различия довели до решението на Стефан да поиска развод от Светлана след изтичането на петте седмици брак, заложени в договорите им. Самата Светла не била изобщо съгласна с искането му, но нямало какво да направи.

Перничанката се привързала към съпруга си „от пръв поглед“ и се надявала отношенията им да се получат. Той обаче бил непреклонен. В момента двамата не поддържат никаква връзка и дори не се чуват по телефона.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Стефан от Женени от пръв поглед смени Светлана с пищна мацка”

  1. аз

    апр. 16. 2015

    Изразът е „претърпял крах“, а не край 😀

    Reply to this comment

Добавете коментар