Стефан на Гала ѝ кръшка с колежка? (Водещата го спипала в крачка – Скандални подробности)

Гласувайте за статията

Гала се изправя пред ново предизвикателство

Според последната информация в публичното пространство Гала си има гадже кръшкач. Любимият ѝ Стефан, с когото от години водещата има сериозна връзка, бил хванат в крачка с колежка. Въпросната дама е една от репортерките в екипа на предаването – Ася Енева. Двамата от доста време флиртували на работното си място, но именно в последните дни нещата станали далеч по-притеснителни. Сериозен повод за страх дала самата репортерка.

Гала хванала Стефан в крачка

Гала хванала Стефан в крачка
Снимка: инстаграм

Енева решила да направи репортаж от дома на Гала и Стефан. Решението ѝ обаче не било съгласувано с шефката и тя останала неприятно изненадана. На практика „заплахата“ сама влязла в дома на водещата, при това директно в спалнята. Още повече нагнетило напрежението желанието ѝ да покаже как се чисти тоалетната. В крайна сметка се стигнало до запушване и водещата трябвало да се погрижи за възстановяването на реда. Дали е успяла да установи отново ред в семейните си отношения, засега историята мълчи.

Подозренията на Гала като че ли не са съвсем неоснователни. Увереност в прегрешенията на Стефан ѝ давали до голяма степен погледите и подхвърлените реплики спрямо колежката. С Ася Енева пък доскоро били в нормални приятелски отношения. Случката в дома ѝ обаче дала основание на водещата да отсвири доскорошната си дружка. Любимият ѝ пък неведнъж е бил свързван с редица жени. По думите ѝ тежка карма се явявали непрестанните му похождения.

Причините за това се криели в миналото. Връзката между двамата започнала като изневяра и явно дошъл редът нещата да се обърнат, коментира и hotarena.net. Въпреки че са една от най-стабилните двойки в публичното пространство, Гала и Стефан обикновено мълчат за проблемите си. Макар наскоро водещата да признава за изневяра от негова страна, все още продължават да са заедно. Докъде ще се разпростре тежката карма в отношенията им, може би предстои да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар