Стелиана Янкова категорична: Нямам връзка с Кубрат! (Хубавицата си има гадже – Подробности)

Стелиана Янкова отрече връзка с Кубрат, красавицата си има сериозно гадже

Стелиана Янкова проговори за появилата се напоследък информация, че има афера с Кубрат Пулев и че е сменила Андреа в леглото на прочутия боксьор.

Бившата гимнастичка бе потърсена за коментар от „България днес” като благодари на изданието, че първо я търсят преди да са написали нещо за нея.

Снимка: Бъгария днес

Янкова е категорична, че няма нищо вярно в написаната до сега информация по неин адрес. Единственото, което казва е, че си има гадже и то от много години. Красавицата издава името на своя любим, който се казва Мартин.

Макар, че е била изявена състезателка по художествена гимнастика тя не желае да е под светлините на прожекторите както и не търси медийно внимание. Добавя също, че си няма и идея откъде са тръгнали тези клюки да я спрягат за гадже на Кобрата. А още повече да се разнасят слухове, че е бременна от него.

Красивата госпожица макар да е от Търговище живее в столицата. Бившата гимнастичка е започнала спортната си кариера от клуб „Алегро”, а после е преминала към „Левски-Плюс”. Тя има златни медали от две два държавни турнира. Носителка е и на още отличия.

Преди няколко години Стелиана е изживяла кратка връзка с Ангел Караньотов. Който е син на секссимвола на българския театър Аня Пенчева, предават от bgdnes.bg.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.