Стара ли? Наоми Кембъл шашна с перфектно тяло (Вижте я по бански на 50 – Снимки)

Гласувайте за статията

Наоми Кембъл гордо разхожда своите 50 години и разкошното си тяло

Една от най-добрите манекенки на света – Наоми Кембъл, се изправи пред широката аудитория с перфектните си форми. Предвид годините ѝ бихме казали, че тя заслужено носи прозвището Черната перла. Умопомрачителните ѝ фотоси в инстаграм станаха причина не само феновете ѝ да зяпнат от изненада, а и зложелателите. Снимките подпалиха въображението на любопитните, макар банският на супермодела да не му оставя много.

Ще повярвате ли, че Наоми Кембъл е на 50?

Ще повярвате ли, че Наоми Кембъл е на 50?
Снимка: инстаграм

Кадрите са правени по повод ангажимент на Наоми за бранда Melissa Odabash. Разбира се, и този път тя се справя повече от перфектно. Чудесната ѝ форма със сигурност грабва окото, а защо не и сънищата на милиони мъже по света? Макар Кембъл да подминава 50 години, възрастта никак не ѝ личи. В интерес на истината и двайсетгодишните красавици могат да ѝ завидят. И докато голяма част от колежките ѝ вече усещат тежестта на годините, Черната перла сякаш няма възраст.

Кадрите, станали достояние и в инстаграм, са заснети в пустинята в Африка. Наоми Кембъл е по бикини с животински принт и парео около бедрата, пише още tialoto.bg. Както можете сами да се убедите, красавицата се чувства повече от естествено. Освен това искрено се забавлява. За ужас на зложелателите ѝ проблемите в личния ѝ живот сякаш не са оставили отпечатъка си върху визията ѝ. Кожата ѝ все още е свежа и стегната и най-вероятно манекенката просто комбинира добри гени и качествени грижи за себе си.

Макар пандемията да я беше поуплашила, явно Наоми вече приема спокойно ситуацията. Доказателство за това са и кадрите, запечатали поредния рекламен ангажимент. Въпреки стряскащите ѝ снимки от началото на коронавирусната криза, където папараци я бяха заснели с предпазно облекло, към момента тя е свободна да хвърли всякакви дрехи и задръжки.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар