април 16, 2024

Стара ли? Дженифър Анистън шашна без грим (Прилича на момиче - Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/stara-li-dzhenifar-anistan-shashna-bez-grim-prilicha-na-momiche-snimki/161891 Kliuki.net
Стара ли? Дженифър Анистън шашна без грим (Прилича на момиче - Снимки)

Актрисата изглежда перфектно и с грим и без грим, възрастта няма власт над нея

Инстаграмът на Дженифър Анистън се следи под лупа от феновете на актрисата. Почитателите й са убедени, че времето и възрастта нямат власт над нея.

И наистина са прави! На червения килим актрисата блести в тоалети, които идеално подчертават тънката й и елегантна фигура, а в социалната мрежа, тя  публикува откровени снимки без грим и филтри, които радват всички нейни последователи, без изключение. Стара ли? Дженифър Анистън шашна без грим (Прилича на момиче - Снимки)

[caption id="attachment_173874" align="aligncenter" width="436"]Стара ли? Дженифър Анистън шашна без грим (Прилича на момиче - Снимки) - Снимка 2 51-годишната актриса шашна с визия на младо момиче
Снимки: Инстаграм[/caption]

Онзи ден Джен публикува нови кадри, на който позира без грим.Така Анистън реши да информира своите фенове, че се е присъединила към марка, която произвежда различни хранителни добавки за удължаване на младостта. В компанията актрисата ще изпълнява ролята на креативен директор.

Феновете поздравиха холивудската звезда за назначението, а тя им отвърна, че отдавна мечтае за това. Повече от 2 милиона последователи на знаменитостта харесаха снимките и са шашнати от факта, че напълно натурална звездата от „Приятели” изглежда много по-млада и казват, че прилича на младо момиче. „Каква красота“, „С такава перфектна кожа не са необходими козметични продукти“, „С грим тя изглежда с няколко години по-възрастна“, „Като момиче“, „Колко хубаво е да видиш тази красавица“, „Най-привлекателната актриса“, „Невъзможна красота“, „Изобщо не ви трябва никаква козметика“, пишат в коментарите последователите на Анистън, предават от showdream.org.