Стара ли?! Дарина Павлова събра погледите с тяло по бански

Гласувайте за статията

Дарина Павлова може да е баба, но каква?!

Стара ли?! „Баба“ Дарина Павлова може да има първо внуче, но определено изглежда невероятно. Мадам Мулти се съблече по бански и показа невероятна визия, зашеметявайки всички.

Бизнесдамата, която обожава светския елит и е обожавана от него, преди дни се позабавлява, като си пусна снимки, на които изглежда умопомрачително. Освен, че направо цъфти, миската демонстрира и визия, която би накарала дори нейните колеги и приятели да й завидят.

„Ослепителна“, „Изглеждаш невероятно“, „Забележителна жена“, „Ето това е вдъхновение“, коментират нейни приближени в мрежата. С плажно облекло и по бански, Дарина Павлова наистина шашна феновете с външния си вид.

Мадам Мулти, която отново се кани да стане баба и вече планира сватбите на другите си две деца, демонстрира впечатляваща визия. И въпреки че вече има една внучка — Алба, продължава да разтуптява мъжките сърца.

За всеобщо изумление, след раждането на Алба, Дарина Павлова не само не се запусна като баба, но и продължава да изглежда в перфектна форма. Всъщност, тя изглежда готова да се изправи пред всяко предизвикателство и да сложи в малкия си джоб дори по-младите звезди, които екипът на предаванията й продуцира.

Бизнесдамата не крие, че се е подлагала на различни операции и козметични процедури, за да постигне тази своя визия. Нещо повече — тя се гордее, че успява да се запази толкова младолика, а и промените в живота й, като внуците, само я стимулират да се поддържа във форма.

Дарина Павлова зашемети с визия

Дарина Павлова зашемети с визия

Баба ли? Бизнесдамата впечатлява и във Венеция

Баба ли? Бизнесдамата впечатлява и във Венеция

darina 45 r

И докато заварената й дъщеря Венцеслава и съпругът й обгрижват първата внучка във фамилията, Дарина се наслаждава на живота и се забавлява с холивудски звезди. Брюнетката си подари няколко седмици ваканция в Порто Черво, където разпусна в компанията на приятели и познати от шоубизнеса. След което замина за фестивала във Венеция, където също я посрещнаха като звезда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар