Стара, а?! Джина Стюарт предизвика фурор в мрежата! (Вижте най-яката баба на планетата)

Гласувайте за статията

Стара, а?! Джина Стюарт се оказа най-яката баба на планетата

Тя е на 48 години, има вече внучка и все пак държи приза за най-яка баба на планетата. А ако се реши да се яви на световния конкурс за красота, няма съмнение, че ще го спечели.

Джина Стюарт е интернет модел, лице на Максим, пиар експерт, актриса, както и светска бръмчалка, както се определя самата тя. И има над 100 000 последователи в социалните мрежи. С особена гордост обаче се кичи с титлата „баба“. И твърди, че това е най-якото звание, което е получавала някога.

Изкусителката демонстрира страхотна форма, невероятен стил и изглежда наистина забележително. Чак мнозина онемяват, когато я видят. Доста успешно красавицата затъмнява дори 18-годишни момичета, а много от тях направо й дишат прахта.

С уникално тяло, руса коса, сини очи и устни създадени за грях, американското Барби определено приковава вниманието. Особено когато се появи без дрехи по улиците на Калифорния.

Изкусителката обича да провокира и неведнъж е спирала движението с горещите си фотосесии. На един от кадрите във връзка с актуално рали, тя позира съвсем съблечена до мощен автомобил в късните часове на нощта. Не е случаен фактът, че полицията спира движението за снимките, тъй като катастрофите са гарантирани около нея.

Горещото бабе не крие, че е фен на пластичната хирургия и смело използва услугите й, за да изглежда добре. Тя е напомпала забележително бюста си, а скалпелът е играл и за оформяне на задните части. Що се отнася до устните, те може и да са дар от природата, но не и скулите, носа или липсващите бръчки по челото. Освен това най-яката баба на планетата често използва различни филтри, за да скрие реалната си възраст в социалните мрежи. Вижте сами.

Ето я най-яката баба на планетата - Джина Стюарт сн. Туитър

Ето я най-яката баба на планетата – Джина Стюарт сн. Туитър

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар