Станимир Гъмов с двойна игра във ВИП Брадър (Крие гадже, а сваля наред)

Станимир Гъмов с двойна игра във ВИП Брадър (Крие гадже, а сваля наред)
5 (100%) 1 vote

Станимир Гъмов е най-хитрият играч във ВИП Брадър, скри, че е обвързан и сваля наред

Комикът Станимир Гъмов не блести с впечатляваща външност, но е хитър и остроумен съквартирант. Той е най-желаният и забавен играч в таз годишния епизод на шоуто. Актьорът заложи на двойната игра и сваля най-скандалните участнички между, които се нареждат Светлана Василева и Моника Валериева.светлана и мона

Плеймейтките нямат нищо против от свалките на Гъмов дори се радват, че комикът ги харесва. Само, че не става ясно дали това наистина е така или актьорът просто има собствена стратегия и играе някаква негова тайна игра. Гъмов е любимец на всички съквартиранти в Къщата. Дори го спрягат за евентуален победител на формата.

За Станимир Гъмов казват, че никой не може да стои безучастно край него, без да се превива от смях. Но може да бъде и много серозен. Само преди време в разговор с Свтлана Василева, Гъмов я разплака, като я разкритикува за палавите й похождения с разни богати и стари чичковци. Укори плеймейтката, че това не е начин да си изкарва прехраната.

Оказва се, че 41-годишният актьор от Стара Загора е изкусен играч и свалките и закачките му с плеймейтките Светлана и Моника са само за пред публиката. По този начин хитрият комик печели симпатиите на зрителите и на съквартирантите в Къщата.

Изтече клюката, че Станимир Гъмов има сериозна връзка с обаятелна и красива жена. Слуховете, които се разпространяват го свързват с Яна Борисова, която е известен драматург и писател. Гаджето на Гъмов е интелигентна и широко скроена личност, с изключително чувство за хумор.яна борисовагаджето на гъмов

Това доказва, че комикът изобщо няма намерение да се набърква с плиткоумни същества, като Светлана Василева и Мона Валериева. Просто го прави за самата игра, която евентуално ще спечели.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар