Станимир Гъмов: Пак бих целунал Преслава (Вижте признанието му)

Станимир Гъмов: Пак бих целунал Преслава (Вижте признанието му)
5 (100%) 1 vote

Станимир Гъмов призна, че се е надявал между него и Преслава да се получи нещо

Станимир Гъмов определено е лапнал по Преслава по време на престоя им във ВИП Брадър

Станимир Гъмов призна, че си е паднал по Преслава по време на съвместния им престой във ВИП Брадър. Актьорът потвърди това, за което се говореше от седмици, а именно, че е хлътнал по певицата, с която делиха общ покрив е риалити формата.

Станимир Гъмов призна, че е хлътнал по Преслава

Станимир Гъмов призна, че е хлътнал по Преслава

И с която беше очевидно, че са привлечени един от друг. Но докато звездата на Пайнер просто се е забавлявала флиртувайки, то Гъмов очевидно е бил наистина привлечен от нея. В интервю за „Труд“ комикът признава, че се е надявал между него и изпълнителката да се получи нещо и след края на шоуто.

„Ще съм лъжец, ако кажа, че не съм го искал“, откровен е Гъмов. И признава, че с удоволствие би повторил и целувката им. Която беше толкова истинска, че зрителите бяха убедени, че помежду им действително ще се случи нещо.

За съжаление на феновете обаче чувствата им си останах единствено и само в рамките на предаването.

Очевидно певицата просто се е забавлявала с актьора, за да минава времето й в шоуто по-бързо. Което е напълно в стила на флиртаджийския й нрав, коментират близките й.

Веднага след излизането си от Къщата, Преслава смени симпатиите си и започна все по-често да се появява по заведенията с Джино и тотално отсвири Гъмов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар