Става страшно! След джуките, БГ Барбито Андреа с най-голям силиконов бюст у нас (Вижте в какво се превърна – Фото)

Гласувайте за статията

БГ Барбито Андреа е решила да продължава да се окепазява

Това е целта, която преследва през 2022 година притежателката на най-големите устни у нас и със заявка за „Гинес“ Андреа Иванова. Българското Барби наля по 600 кубика във всяка гърда, или общо 1200 тази година, а през следващата си е поставила за основна задача да сложи двойна доза импланти и така да разполага с цели 2400 кубика. Обем, който ще й осигури национален рекорд.

„Споделила съм с моите лекари моите намерения. Трябва да мине известно време от първата операция, която си направих. След нея гърдите ми бяха много твърди, но с течение на времето се нормализират и се открива възможност за втора интервенция, в която да сложа още силикон“, сподели пред „България Днес“ бургаската фурия, която завърши семестриално немска педагогика в Софийския университет и замени студентското общежитие с квартира в централна част на столицата.

Сегашният рекорд за най-голям силикон се държи от Кристин Каменова, която легна под ножа по-рано, за да сложи по 1000 кубика във всяка гърда. Блондинката си съперничеше за най-голям силиконов бюст с изкусителната Джулиана Гани, но скоро и двете могат да останат в подножието на върха, ако гърдите на БГ Барби бъдат напомпани с рекордните импланти.

Наред с това русокосото изкушение Андреа си сложи 27-а вливка хиалурон през коледните празници, което й отреди отличието за българката с най-големи джуки и заявка за №1 на целуващия орган на планетата.

бг барбито андреа

Снимка: Инстаграм

„Освен това си направих втора доза филър в брадичката, която искам да удължа и изостря. Процедурата ми струва 1000 лв. Малко боли на втория ден, но минава и след това няма проблеми“, споделя пред вестника рекордьорката, която трайно иска да оформи по различен начин долната си челюст и брадичката. Андреа споделя още, че от сутрин до вечер е зарината от съобщения и най-различни предложения от българи и чужденци най-вече заради профила си в платен сайт за еротични снимки и видеа, писа „България днес“.

„Чужденците са много по-ларж от българите. Някои просто ми искат банковата сметка, за да ми преведат пари само защото ме харесват и без нищо в замяна. Има и такива хора“, разказва Андреа.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар