Срам! Преслава се подигра с бездомник (Вижте издънката й – Фото)

Гласувайте за статията

Преслава си направи грозна гаргара с мъж без дом

Понякога фолкпевицата Преслава има странна представа за това как трябва да се ползват социалните мрежи, констатират нейните последователи в Инстаграм.

След като преди време изпълнителката демонстрира незнание и се пошегува неуместно с арт инсталация посветена на жените жертви на домашно насилие, и загубили живота си при такова, сега жертва на дебелашките й шеги стана бездомник, който се къпе в шадраван в търговски комплекс.

преслава

Снимки: LifeOnline

Наскоро Преслава сподели в Инстаграм кадри на бездомник, който се хигиенизира в един от шадраваните на известен столичен търговски комплекс. Към наистина странната ситуация певицата е добавила и текста „Ох баня, ох кеф“ от известната в зората на чалгата песен, пише LifeOnline.bg.

Ако постъпката може да мине незабележимо споделена от нечий детски профил, то публикувано в профила на така известна личност с множество последователи изглежда непонятно.

За мнозина е озадачаващо защо Преслава не използва влиянието си в мрежата пропагандирайки полезни за обществото каузи, а се занимава с маловажни и безсмислени неща.

Снимки: LifeOnline

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар