Срам за Мона Валериева! Филип Плейн я минал, за да дразни гаджето си (Вижте коя друга преспа с дизайнера + Как издъниха срамната професия на нашенката)

Гласувайте за статията

Мона Валериева се оказа просто играчка на Филип Плейн

Мона Валериева беше разконспирирана, че практикува най-древната професия

Мона Валериева беше жестоко унижена от Филип Плейн. Факт е, че снимките, на които тя е налегнала дизайнера, предизвикаха жесток фурор. За неин срам обаче, Плейн изобщо не гледа на нея като на сериозен обект. Нещо повече, той я ползва единствено и само като играчка за леглото, за да дразни гаджето си Морган.

Красавицата и дизайнерът на скарани, а той е твърдо решен да й прави сечено. Като за целта мъкне в имението си всеки ден различни леконравни моделки, за да се снима с тях.

Мона Валериева Филип Плейн

Снимки: Инстаграм

Само дни преди нашата Мона да се щракне в къщата на Плейн, там беше и други момиче. Очевидно със същата цел като нея.

И разбира се, госпожицата си направи няколко снимки за доказателство, че е била в леглото на богаташа.

Същото легло, в което дни по-късно се намърда и Валериева. И за да бъде унижението за родната моделка пълно, фенове са писали на гаджето на Плейн Морган, за да й кажат как точно заработва нашенката.

Потребителите в прав текст са заявили на хубавицата, че Валериева заработва с най-древната професия и си изкарва доходите като пеперудка на повикване.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Срам за Мона Валериева! Филип Плейн я минал, за да дразни гаджето си (Вижте коя друга преспа с дизайнера + Как издъниха срамната професия на нашенката)”

  1. тони

    юли 22. 2018

    неее, как ще практикува тази професия, никой не й дава пари, това са само подаръци от добро сърце… хаха… щом не й ги дават кеш, спокойно не е проститутка… хаха. Минаха 90те години когато на проститутките им се плащаше с пари, сега се плаща с чанти, екскурзии, парцалки, но спокойно… ти не си от тях … хаха

    Reply to this comment

Добавете коментар