Срамота! Преслава се изгаври с жените, жертви на домашно насилие (Вижте грозната й постъпка)

Гласувайте за статията

Преслава показа потресаващо незнание и липса на такт

Изпълнителката на „Дишай“ демонстрира дебелашко чувство за хумор и незнание.

През последните седмици Преслава споделя доста кадри от своите задгранични пътувания. След италианската столица Рим дойде ред на Истанбул.

По всичко личи, че певицата си прекарва страхотно и глези сетивата си. В ежедневните Инстаграм истории на добричлийката се редят забележителности, маси отрупани с вкусотии, зашеметяващи гледки от Босфора и златни съкровища от музеите… за малко да забравим широко обсъжданата снимка без грим.

Тези тривиални истории ще ги пренебрегнем, защото идва нещо много по-интересно.

Един специфичен кадър привлече вниманието на репортер на LifeOnline.bg. И ако беше само снимчицата, нямаше да има никакъв проблем, но текстa към фотоса, който певицата беше добавила си е истински гаф.

Преслава

Снимки: Инстаграм

Скандалното стори показва арт инсталация посветена на жените жертви на домашно насилие и загубили живота си при такова.

Тя представлява 440 чифта обувки висящи от фасадата на сграда в Истанбул. Туристи от целия свят вадят телефоните си и снимат на пръв поглед обичайния контраст в архитектурата на мегаполиса.

Обувките са дамски, но поводът не е нито весел, нито повод за празник. Става дума за насилие, а 440 е броят на жените, убити от съпрузите си през миналата година в Турция

Преси щракна инсталацията и въодушевено написа върху снимката „Обувки да искаш“, а текстът бе придружен от хилещ се емотикон.

С този кадър Преслава се подигра с жените жертви на домашно насилие и загубили смъртта си от ръката на мъж, предават от hotarena.net.

Снимки: Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар