Сравниха Преслава с Майкъл Джексън заради новия й нос (Вижте как я гаврят в нета)

Сравниха Преслава с Майкъл Джексън заради новия й нос (Вижте как я гаврят в нета)
5 (100%) 1 vote

Преслава стана за резил с новия си нос, феновете я оприличиха на Майкъл Джексън

Новия нос на Преслава стана повод феновете на певицата да не спират да я гаврят. След като се появиха снимките на фолк певицата след ринопластиката, която си направи мрежата ври и кипи от коментари. Повечето, от които прекалено негативни.

Мненията на феновете са, че Преслава е замязала на колежката си Галена. А някои отиват и по-далеч като смятат, че с чипото си носле е заприличала на Майкъл Джексън.

Снимка: Фейсбук

И наистина на фотосите, които младата майка пуска в социалната мрежа се вижда, че тя изобщо не прилича на себе си. Сякаш е загубила идентичността си и се е уеднаквила със всички останали. Промяната на лицето й е драстична, а пластичния хирург е за линч, смята фенката й Кристин Дойчиноф. Която въпреки това пак си я харесва.

Снимка: Фейсбук

Галина Стрински пък твърди, че за нея Преслава е била най-очарователната певица. Която вече е станала копие и е развалила оригинала. Димитринка Димитрова смята:” Харесвам Преслава, поради причината че имаше нещо различно в нея, сега с това носле,тип „Майкъл Джексън, се слива с другите”.  „Майкъл Джексън се прероди”, говори трети.

Венцислав Николов казва: „Каква хубава жена беше! Направи се кифлоч….”

И това са само малка част от коментарите на почитателите на певицата. Има и такива, които я защитават, но те са много малко. Самата Преслава обаче трудно понася критиката, която я изкара от нерви и  трие постовете от Инстаграм и Фейсбук.

Ето и още мнения за ринопластиката на гласовитата добричлийка!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар