Спипан в крачка! Асен Блатечки към 21-годишната Елисавета: Ще те накарам да ме желаеш до лудост! (Диляна натири актьора след поредната му изневяра – Фото)

Спипан в крачка! Асен Блатечки към 21-годишната Елисавета: Ще те накарам да ме желаеш до лудост! (Диляна натири актьора след поредната му изневяра – Фото)
3 (60%) 2 votes

Асен Блатечки не спирал да кръшка на Диляна Попова

Поредица от изневери на Асен Блатечки с млади момичета на годините на дъщеря му са довели до раздялата му с Диляна Попова, научи „Уикенд” от близки на популярната моделка и актриса. Преди дни Диляна отпразнува своя 40-и рожден ден с приятелки в Париж без Блатечки, с когото в момента са в ледени отношения.

Запознати с драматичната раздяла между Асен и Диляна разкриват, че тя го зарязала това лято, след като получила неопровержими доказателства за цяла серия от негови изневери. „Асен е огорчил и наранил много Диляна с безкрупулни изневери. Срещал се е тайно с няколко момичета, повечето от които са на годините на дъщеря му Катерина”, разкриват погнусени от деянията му приятелки на Попова. Тя е научила по възможно най-шокиращия начин за похожденията на 50-годишния мъж.

асен блатечки

Снимка: Инстаграм

Младо момиче, което Асен вкарал в леглото си, успяло да хакте телефона му и да извади негова кореспонденция с още три дами, чувствително по-млади от похотливия актьор. След това пратила всичко на Диляна. Дни преди това моделката получила първото педупреждение-скрийншот от негов чат с 21-годишна красавица от ж.к. „Люлин“ Елисавета Джамил, който „Уикенд“ показва. От кореспонденцията става ясно, че Блатечки се обяснява в любов на младата Елисавета и се натиска да й прави компания в леглото. Накрая флиртът завършва с реплика:“Ще те накарам да ме желаеш до лудост“.

Не е известно дали Блатечки е съумял да си издества интимна среща с Елисавета, но тя се похвалила на приятелки. Някоя от дружките й я издала на Диляна, както и на гаджето на Елисавета-дилър на дрога, излежаващ 3 годишна присъда. Спипаният в серия изневери Блатечки се опитал да отрече всичко и обвинил една от тайните си партньорки, че е манипулирала чатовете му, защото е влюбена в него, а той не й обръща внимание.

Снимка: уикенд

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар