УЖАС! Софка се СБАБИЧОСА!

Гласувайте за статията

Ромската перла на нищо не замяза, покрусени са довчерашните й обожатели

 

Зверско! Софка не прилича вече на жена, а годините я подгониха здравата.

Това може да се забележи в близък план от снимките, които феновете разглеждат със сълзи на очи. Вярно, че циганската богиня не се слави с кой знае какви дадености и за почитателите си тя по-скоро е гласовита, отколкото привлекателна, но сега съвсем ни ужасява, коментират масово потребители във виртуала.

Лицето на Софи Маринова се състари тотално

Лицето на Софи Маринова се състари тотално

„Направо се е сбабичосала!”, „Като изсушена стафида е, гадно е!”, гласят потресените реакции. По принцип възрастта винаги си казва думата, но и начинът на живот не е за подценяване.

"Евровизия" съвсем я съсипа

„Евровизия“ съвсем я съсипа

Софка е купонджийка от класа и нощните клубове, където се изявява, не я пожалиха. Тоновете грим, с които се маже още като невръстна изпълнителка, също са дали отражение върху тъмната й и иначе стегната кожа.

Със сигурност провала на „Евровизия”, който я докара до депресия, има пръст в тази работа, споделят мнозина. Талантливата певица може би се е поизоставила и е неглижирала проблема, който съвсем се задълбочава с времето.

Е, нищо, остава ни да се радваме на творчеството й. Тя поне за разлика от други, си го умее това, а който ще каквото да казва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар