Софи Търнър спретна мега скандал на сватбата на Мис Свят и Ник Джонас: Те са пълни измамници!

Гласувайте за статията

Скандал със Софи Търнър на сватбата на Приянка Чопра и Ник Джонас

Звездата от „Игра на тронове“ Софи Търнър се забърка в мегаскандал на сватбата на Ник Джонас и Приянка Чопра. Според западните таблоиди, актрисата коментирала в социалните мрежи, че двамата са се оженили само от интерес и нямало никаква любов помежду им. „Всичко е една голяма измама. Сватбата беше отвратителна и приличаше на панаир“, коментира Софи. Постът й бил своевременно изтрит, но се намериха няколко издания, които все пак го видели и публикували в публичното пространство. След което на блондинката й се наложи доста да се обяснява на почитателите си, пише „Тялото.бг“.

Самата Софи заяви, че не е казвала нищо такова и е възмутена от грубите и цинични коментари по повод сватбата на Ник и Приянка. „Това е диво, неучтиво и крайно обидно“, заяви звездата от „Игра на тронове“ в отговор на публикация по повод нейното изказване. По-късно статията е свалена, а от изданието се извинили, че не са разбрали правилно коментара й.

При все това феновете на Ник и Приянка не пропуснаха да я попитат защо приема сватбата на годениците за такъв панаир. От Холивуд подмятат, че Ник просто е искал кратък флирт с най-новата холивудска красавица. А се оказал женен за алчна харпия, която превръща всичко в пари.

Зли езици в Холивуд коментират, че Ник и Приянка не са влюбени, а само са правили реклама на известни модни марки. Фенове на двамата от Индия обаче възмутени твърдят, че никой не е разбрал същността на техните традиции и ритуали. „Те спазиха буква по буква нашите традиции и вярвания.

Софи Търнър в топ скандал заради сватбата на Ник и Приянка сн. Инстаграм

Софи Търнър в топ скандал заради сватбата на Ник и Приянка сн. Инстаграм

Вие няма да разберете, но истината е, че сватбата дори беше скромна за нашите разбирания. Нашите ритуали са богати, пищни, приличат на спектакъл. Това беше само бегла демонстрация на истинските ни ритуали“, твърдят те. Явно и Софи не е разбрала или е позавидяла, щом си е позволила злъчни коментари за младоженците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар