март 29, 2024

Софи Маринова сама си пуснала голите снимки в интернет!

https://kliuki.net/kliuki/sofi-marinova-sama-si-pusnala-golite-snimki-v-internet/136499 Kliuki.net
Софи Маринова сама си пуснала голите снимки в интернет!

Софи Маринова сама направила и разпространила снимките си по „голи шамандури”!

Любимката на България, Софи Маринова се поддаде на изкушението на суетата и сама си разпространила снимките в интернет.

Нашето Софче и то не било лишено от суета и на нея й се приискало да се изперчи със силиконовия си бюст и да посъбере овациите на  населението, било то ромско или българско. Че какво лошо имало! Софка имала една мечта,  да направи ц”ците си знаменитост като самата нея и за тях да се говори дълго след това.

[caption id="attachment_7905" align="aligncenter" width="500"] Софи сама си пуснала снимките в интернет. Искала да направи известни голите си "шамандури".[/caption]

Мислила Софка, мислила и накрая се сетила как нейните колежки от поп-фолк бранша направили известни техните "съкровища". И ето, че планът й светнал в главата.

Преди да замине на море, Софчето споделила с приятелки, че била измислила страшна идея за реклама на силиконовите си „шамандури”, които сякаш никой не бил забелязал както трябва до сега, колкото и да ги разголвала по участия!

Е, планът на Софка успял, защото още щом пуснала снимките в интернет, заваляли оживените коментари по силиконовия въпрос.

А Софи само четяла и се правела на ощипана мома. Тя не знаела нищо за пътят на снимките на голите й „шамандури” до интернет!

Да ни е жива и здрава Софчето, че да има кой да ни весели, със или без голи „шамандури”, няма значение!