Софи Маринова с 18 см белег от шевове след побой от Гринго (Потрес снимки)

Гласувайте за статията

Софи Маринова се върна при побойника за ужас на феновете си

Всички приятели на Софка са шокирани, че тя отново се върна при Гринго, след като той веднъж я острига до голо, два пъти троши ръцете й и десетки пъти я пребиваше.

Защо?? Софка разказвала пред приятелки, че Гринго наистина е садист, но след побой на нея много и харесвал сексът с него, разкриха източници, близки до ромската перла. Певицата била фенка на грубия секс, а Гринго бил майстор в тази работа.

Софи Маринова и Гринго

Снимки: ХотАрена

Тя стоически издържала на побоищата, като най-тежко е пострадала след концерт в Брюксел. Агресивният мачо така я потрошил, че се наложило да кърпят ръката й с 15 шева. Костите й били надробени, че операцията била неизбежна. Певицата дори не криела големите и грозни белези. Най-големият от тях бил 18 см, започвал от лакътя и стигал до китката й.

Въпреки сериозните драми след развода, жалбите в полицията заради цирковете, които Гринго превел по време на участията на певицата от ревност, Софка прибра бившия си съпруг. Така двамата станаха рекордьори по краткотраен брак, развод и нова грандиозна сватба. И всичко това в рамките на една година. Феновете на певицата избухнаха с гневни коментари по адрес на Софка:

„Следващия път да ти счупи главата, а не ръката, че да ти дойде акъла и да не си с този боклук“, изпаднаха в крайност някой от тях, отбелязва „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар