Софи Маринова се помири с непрокопсаника Гринго! Пак ли се събират?! (Снимки)

Гласувайте за статията

Софи Маринова и Гринго пак заедно, любовта им замяза на сапунен сериал

Софи Маринова не издържа и си прибра непрокопсаника. Любовният живот на певицата е достоен за турски сериал.

След множество скандали и побои и последвала раздяла с развод само два месеца след сватбата се случи пълен обрат в отношенията на ромския славей и Тодор Давидов – Гринго. Не, че не беше очаквано това да се случи. Но не и толкова скоро.

Само преди седмица Софка ревеше, че бившият й я заплашвал с убийство в районното днес ги виждаме пак заедно и много влюбени.

Снимка: Инстаграм

Репортер на изданието „Блиц” веднага потърси певицата за коментар след като разбрал, че са в Етрополе. А тя с глас подвластен на еуфорията разкри, че във всяко семейство има кавги и двамата са били в труден период. Но за щастие пак са си заедно и много се обичат. Като помоли медиите да ги оставят на мира. За да изживеят любовта си далеч от папараците.

Снимка: Инстаграм

Влюбените били заедно в Етрополе на обяд. За което свидетелстват снимките. А певицата не крие, че навсякъде ги гледали с интерес и любопитство и казва със смях: „Любов ли бе да го опишеш”.

Да припомним, че Софи Маринова пусна молба за развод два месеца след пищната си сватба. Тогава тя призна, че Гринго я подлага на системен тормоз. И след като за пореден път й чупи ръката тя го зарязва. Той обаче не бил съгласен да се развеждат. Започнал да я преследва и заплашва. Което доведе до ограничителна заповед.

Към днешна дата Софи и Гринго пак са заедно. А нейните приятели изобщо не са изненадани защото си я знаят, че ако трябва и през ада ще мине заради любовта си, предават от Блиц.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар