Софи Маринова с луд купон за РД на майка си (Певицата забавлява ромския клан като за последно – Снимки)

Гласувайте за статията

Ромската перла спретна за юбилея на майка си луд купон ала „Таборът отива към небето”

Софи Маринова почете 70-годшният юбилей на майка си с пищна софра в родната си къща. Ромската перла даде старт на щурото ромско тържество с думи към родителката си като й пожела още дълги години да е жива и здрава и да събира родата.

Родата се щракна на фото за юбилея на майката на певицата
Снимка: Инстаграм

Последваха хапване пийване, както само ромите си знаят да си правят банкет. Въпреки, че празникът бе по време на християнските пости за гостите бе опечено агне и нищо не попречи на голямата компания да се повесели като за последно.

Снимки: Инстаграм

От снимките, с които Софи щедро почерпи феновете си се вижда как са е забавлявала родата на певицата, която им припомнила вечните си хитове,  а кючеци и гьобеци под звуците на много музика съпроводили пищния купон.

Сред най-близките си фолкаджийката се чувствала в собствени води и пяла така, както само тя си знае. Певицата благодарила на родителката си, че я събрала с братовчедите, които дъщеря й не била виждала от години. А с Гринго изкарали и няколко дуета, за да поздравят рожденичката.

Софка подрила на възрастната си майка уникален техен общ портрет, който ще краси стената в къщата на юбилярката, предават от ХотАрена.нет.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар