Софи Маринова и Гринго събират днес на сватбата си поп фолк елита (Всичко за луксозното събитие – Снимки)

Софи Маринова и Гринго събират днес на сватбата си поп фолк елита (Всичко за луксозното събитие – Снимки)
3 (60%) 2 votes

Софи Маринова и Гринго със сватбено тържество за чудо и приказ, гласят сватбата да е събитието на годината

Софи Маринова и Гринго дават лъскав прием за своите гости на сватбеното им тържество. Луксозното събитие, на което ще се стече целия поп фолк ще бъде в хотел-ресторант „Монтесито”.

В приказната обстановка, която предлага ресторанта ромският славей и нейната половинка ще предоставят на поканените истински уют. Съчетан с подходящ за сватбата дизайн и много романтика.

Снимка: Инстаграм

Софи пусна в социалната мрежа снимка, от която се вижда, че залата, която е проектирана специално за сватбени тържества ще бъде аранжирана в синьо, бяло и златно. На всяка маса ще се кипри луксозна бутилка с алкохол. На която се вижда лика на двамата младоженци.

Поканите за сватбата
Снимка: Инстаграм

Певицата и Тодор Давидов, които си казаха „Да” на гражданската церемония на 5 февруари сега ще приемат поздравления и подаръци на входа на балната зала. За начало на тържествената вечеря младоженците са обявили 20 часа.

Госпожа Давидова показа в Инстаграм и поканите за голямото събитие. Тя се похвали също, че са нагласили даровете за кумовете. Които ще са Преслава и Павел, но има изненада и за малката Паола.

Готови са пподаръците за кумовете Преслава и Павел
Снимка: Инстаграм

Очаква се за празника да пристигне цяла плеяда от звезди. Сред, които ще видим Галена, Андреа, Джена, Илиян, Константин и Борис Дали. Според слуховете обаче Тони Стораро и фамилия ще отсвирят празника на Софка.

Говори се за някакво напрежение между двете семейства. Гринго и Софи също не присъстваха на сватбата на Фики и Гюлджан преди около шест месеца, предават от lifeonline.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар