Софи Маринова и Гринго с две сватби (Вижте колко се изръси певицата за гражданската + Още снимки)

Гласувайте за статията

Софи Маринова стана госпожа Давидова, грандиозната церемония обаче предстои

Софи Маринова и Гринго подписаха на гражданска церемония. Вече са законни съпруг и съпруга, но най-важното събитие предстои. Истинският празник ще бъде на 24 март. Когато в елитен столичен ресторант младоженците ще посрещнат много гости. Както се говори ще са около 500 поканени. Между, които ще бъде и елита на българския поп фолк.

Снимка: Инстаграм

Ромският славей сбъдна най-съкровената си мечта да се види като булка. Макар да има дете тя никога не е минавала пред олтара. Затова не пести пари и се охарчи както му е реда.

Снимка: Инстаграм

За роклята, с която подписа в гражданското Софи е пръснала не по малко от три хилядарки. За костюма на младоженеца певицата е похарчила около 500 лева. Но най-скъпи се оказват венчалните халки.

Снимка: Инстаграм

Те били изработени по поръчка от чисто злато. Като на всяка една от тях е инкрустирано името на булката и младоженеца с черни диаманти. Като се включи и почерпката след гражданската церемония ще се окаже, че Софка се е изръсила не по малко от 10 хилядарки. Че и повече само за първата си сватба.

Ама пък случая си заслужава.  Софи Маринова за първи път става булка и явно е намерила най-точния човек. След като любовта им с Гринго издържа на всякакви перипетии докато стигнат до заветните подписи в гражданското и вече са семейство.

Вижте още много снимки от гражданската церемония на Софи Маринова и Гринго в галерията!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар