Софи Маринова избърза със сватбата, чака бебе от Гринго? (Вижте как крие корема)

Гласувайте за статията

Софи Маринова се разбърза със сватбата, ромската перла май чака бебе

Софи Маринова, която стана преди два дни госпожа Давидова крие тайна бременност. Певицата се разбърза да узакони връзката си с Гринго заради бебе. Което носи в корема си.

Такива са последните слухове по адрес на гласовитата ромка. От снимките, които Софка пусна в социалната мрежа не може да се каже със сигурност, че младоженката е бременна. Тя е в перфектна форма и изглежда доста слабичка.

Снимка: Инстаграм

Но повечето кадри се вижда как булката държи букета си пред корема. Сякаш да скрие детето, което расте в нея. Такова е мнението на по наблюдателните фенове на певицата. Която подозират, че е в първите месеци. Пък и защо е това голямо бързане с Тодор Давидов да се подпишат в гражданското и да узаконят връзката си.

Снимка: Инстаграм

Софи отдавна мечтае да  стане пак майка. След като Лоренцо порасна и скоро ще напусне семейното гнездо на фолк дивата й се иска да гушне още едно хлапе. Тя е на 43 години и няма много време да отлага да роди нов наследник.

Дано подозренията на почитателите на ромския славей да са верни. Защото това ще е най-голямата радост за певицата. Която се омъжи за любимия човек. И няма по-хубаво нещо от това да скрепят брака си с дете.

Вижте още снимки как Софи Маринова крие коремчето си в галерията!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар