Софи Маринова заличава и татусите с Гринго след развода (+ Още разкрития за раздялата им)

Гласувайте за статията

Софи Маринова маха татусите с Гринго след развода

Софи Маринова маха и татусите с Гринго след развода им. Певицата се разведе с мачото от Айтос, като сподели, че е силно разочарована от случилото се помежду им. Само три месеца след сватбата, изпълнителката се разведе и иска да изтрие всичките си спомени с него.

За целта Софи е решила да изтрие и татусите си. Изпълнителката маха татуировката с името на Гринго от тялото си и всичко свързано с него.

Както е известно, двойката се разведе след тежък побой. Певицата ходи няколко седмици със счупена ръка, като се говореше, че е станала жертва на домашно насилие. Изпълнителката сама потвърди за развода, но отказа да коментира за слуховете, че Гринго й е вдигнал ръка.

Двамата са добре известни с бурните си скандали, както и с това, че бившият охранител е вдигал скандали на певицата и на публични места. Самата тя призна, че докато бил в затвора сериозно се замислила дали да не прекрати връзката им, но след излизането му, любовта възкръснала.

Приятели на певицата споделят, че Софи сама трябва да реши дали да говори за проблемите си или не. Но намекват, че това не е първият случай, в който е станала жертва на тормоз, пише „България днес“. Звездата се разхожда от няколко месеца с нова прическа, като причината за нея също е Гринго. Смята се, че Софи е станала жертва на пореден побой от Гринго, след което просто се наложило да тръгне с къса коса.

Софи Маринова си заличи и татусите с Гринго сн. HotArena

Софи Маринова си заличи и татусите с Гринго сн. HotArena

След развода изпълнителката си взела всичко от мачото. Звездата издържаше мъжа си след излизането му от затвора, а и още преди това. Софи му подари скъпи часовници, други подаръци, водеше го на почивки и му угаждаше всякак. Затова и след развода настояла да се разведат мирно и тихо, без много шум и никакви финансови претенции от негова страна, пише hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар