Софи Маринова с безумен подарък за сватбата си (Вижте как я изненадаха)

Гласувайте за статията

Софи Маринова се шашна с подарък за сватбата, подариха й живи селскостопански животни

Софи Маринова и Гринго бяха изумени с дар за сватбата. Техни близки им подариха живи теленце, яренце и агънце. Младоженците се видяха в чудо какво да правят с трите хайванчета.

За безумния подарък, с който се е сдобило младото семейство пише шаферката на ромския славей в личния си профил във фейсбук Дони Чачова. Животните били дарени на младоженците от хора близки до кумовете им Преслава и Павел.

Подарък за свабата на Софи Маринова
Снимка: Фейсбук

Мисис Баба разкрива, че отначало Софка и Гринго спорели дали  да заколят живата стока. Като булката настоявала. Но след това решили да ги отгледат. Така, че Гринго, който се влюбил в животните щял да се занимава и с фермерство. Животинките ще бъдат отведени на село при техни роднини и така ще решат проблема с подаръка за сватбата.

Подарък за свабата на Софи Маринова
Снимка: Фейсбук

Така, че ромската перла  вече ще се изучи как се гледат яре, теле и агънце. Пък може да й хареса и с половинката си да си направят цяло стадо, шегуват се техните фенове.

Подарък за свабата на Софи Маринова
Снимка: Фейсбук

Останалите гости се отчели с луксозни дарове за сватбата. Сред, които имало картини и произведения на изкуството, пликове пълни с пари както и бижута.  Но най-изумителен бил този със живите животинки.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар