КАКВО СТАВА със Софи Маринова (СМУЩАВАЩИ СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Фолк певицата показа закръглено коремче

Опаа! Нещо странно се случва със Софи Маринова. Изпълнителката се появи на концерт в Етрополе с впит черен тоалет и показа на публиката закръглено коремче. Изглежда фолк дивата ще става за втори път майка и вече дори не се опитва да го крие.

Софи Маринова пусна коремче

Софи Маринова пусна коремче

Слухът се появи по време на участието на певицата, която не криеше, че в талията доста се е наляла. Обичайно стройната фолк дива, този път не демонстрира крайно наедряла фигура.

Феновете на Софи веднага заподозряха, че певицата отново ще става майка. Самата изпълнителка все още нито се е похвалила, нито е отрекла новината.

Мнозина обаче забелязаха, че напоследък имиджът на певицата доста се промени. Вталени костюми, елегантни прически, дълбоки деколтето, изглежда Софи има и ново гадже.

Певицата чака бебе?

Певицата чака бебе?

Именно предположенията, че има нов мъж в живота на певицата, предизвикаха слуховете, че Софка ще става майка. Изпълнителката грижливо пази личния си живот далеч от пресата и избягва да коментира гаджетата си. В същото време все по-скъпите й дрешки, очевидно са заплатени от някой спонсор.

Напоследък Софи не е сред най-канените певици по участия и по тази причина, започна да се оплаква от финансови неволи.
Всички тези проблеми обаче изглежда са зад гърба й, и ако се вярва на клюката, певицата отново ще става майка. А кой е щастливият татко и кога Софка ще го представи на феновете си, тепърва ни предстои да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар