Софи Есекс с уникален гаф! Рухна върху Кейт на надбягванията в Аскот (Снимки)

Гласувайте за статията

Софи Есекс сътвори уникален гаф, срути се върху Кейт на надбягванията в Аскот

Желанието на придворните да държат далеч една от друга Кейт и Камила, доведе до уникален гаф. Софи Есекс, леля на принцесата по брак, буквално се срути върху нея в карета на надбягванията в Аскот.

Високите обувки на Софи й изневериха, а тя за малко не се срути върху Кейт. Единствено бързите реакции на херцогинята не позволиха прическите и роклите на двете да станат на нищо и то на най-важното събитие за лятото.

Кралското семейство по традиция се събра на състезанията в Аскот, идвайки в открита карета. Кейт и Уилям обаче този път дойдоха в компанията на Софи и съпруга й принц Едуард. Мнозина с изненада забелязаха, че Чарлз и Камила пътуваха с отделна карета. А също и че двете двойки не само не се поздравиха на поляната, но дори и на снимки стояха много далеч едни от други.

За разлика от Камила, която не е любимка на Кейт, Софи явно се разбира прекрасно с нея. До края на събитието двете не се отделиха една от друга, бъбрейки си изключително приятелски. Уилям също показа по-топло отношение към най-младия си чичо, спрямо останалите си роднини.

Появата на Зара и Майк Тиндал още повече разведриха обстановката. Факт е, че Зара обожава Кейт и Уилям, а също и леля си. Тя разцелува всичките си роднини, отново, с изключение на Чарлз и Камила. И най-много време прекара със Софи и Кейт, слушайки за уникалния гаф, който са преживели двете.

За Софи Есекс се шушука, че е любимата снаха на кралицата и тя я обича като родна дъщеря. Дори гафът, който графинята сътвори преди няколко години с репортер на Би Би Си не помрачи приятелството им. Тя е и най-близка с Кейт от кралските й роднини след Зара.

Дръж ме, Кейт! Софи Есекс с уникален гаф на надбягванията в Аскот

Дръж ме, Кейт! Софи Есекс с уникален гаф на надбягванията в Аскот

И неслучайно двете обърнаха на смях момента, когато за малко не развяха поли в каретата пред всички.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар