Защо Софи се появи по бельо във ВИП Брадър?

Гласувайте за статията

Софи Маринова лъсна пред цяла България в прайм тайма на Нова ТВ по горно бельо и възмути зрителите

Софи Маринова

Софи Маринова разбуни духовете сред зрителите на ВИП Брадър

Софи Маринова разбуни духовете сред зрителите на ВИП Брадър на последния лайф, след като се появи пред цяла България… по сутиен. Ромската изпълнителка бе дошла, за да защити колежката си Бони, но привлече повече внимание с облеклото си, отколко с приказките си. Какво искаше да демонстрира Софка, показвайки сутиена си и имаше ли въобще умисъл в начина й на обличане?

Малко зрители забелязаха разголеното облекло на певицата, тъй като камерата умишлено показваше Софи само в лице. На отделни кадри обаче ясно се виждаше, че певицата е по бельо.

Софи Маринова

Снимка от участие на Софи Маринова веднага след лайфа във ВИП Брадър

Освен това веднага след лайфа на ВИП Брадър, Маринова бе на участие в Пловдив със същите дрехи и там ясно се вижда колко е била разголена. Сутиенът й прозира под черната риза, писаха колегите от HotArena.net.

„Не го е направила умишлено. Просто такава й е културата на Софка, както и на останалите чалга певици. Като си сложат силикон, задължително трябва да го развеят под носа на цяла България”, коментират възмутени зрители.

Факт е, че Софи Маринова нито ще е първата, нито последната певица, цъфнала по сутиен, но в ефирно време, и то в прайм тайма си е малко прекалено…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар