Сонгюл Йоден хлътна до уши по Кеворк! (Вижте новото гадже на Инджи от „Перла“)

Гласувайте за статията

Сонгюл Йоден хлътна до уши по Кеворк, заби 74-годишен актьор

Сонгюл Йоден е лудо влюбена и не го крие. Инджи от „Перла“, която се прочу заради сериала и аферата си с Къванч Татлату покрай лентата, към днешна дата има нова тръпка. Красавицата е хлътнала до уши по 74-годишен свой колега от арменски произход. Мъжът е Кеворк Меликян, а двамата дори живеят заедно.

Актрисата доста стъписа феновете с новата си връзка. Възрастния актьор е прочут в чужбина и родната си Турция, но дълги години живя в Америка. Кога и как двамата са се запознали не е ясно, но е факт, че са луди един за друг. И дори си пускат редовно снимки заедно в социалните мрежи.

През 2012 година актрисата се разведе с бившия си съпруг, който бе известен продуцент. Повод за развода беше предполагаемата й връзка с колегата й Къванч Татлату. Двамата доста нажежиха страстите покрай участието си в сериала „Перла“, а след това се заговори, че имат и любовна афера. И въпреки че актрисата се кълнеше, че отношенията им са само професионални, съпругът й я заряза. Къванч пък се ожени за стилистката на филма „С Русия в сърцето“ Башак Дизер и така Йоден остана съвсем сама.

На 40 обаче актрисата се влюби и то до уши в 74-годишния актьор. Той от своя страна е луд по нея и не го крие. За сватба медиите в Турция не обелват и дума. Но вече разкриха, че двамата живеят заедно. И са повече от добри колеги и приятели.

Сонгюл Йоден влюбена в 74-годишен актьор

Сонгюл Йоден влюбена в 74-годишен актьор

Самата Сонгюл Йоден споделя снимки украсени със сърчица в социалните мрежи, а феновете й доста се шашнаха. Много от тях смятат, че колкото и да е добър като актьор Кеворк, той все пак не е особено подходящ за актрисата. Особено като партньор в живота.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар