Снимки по бельо провалят брака на Емилия и Жорж Башур (Вижте от кои кадри се черви певицата)

Гласувайте за статията

Бракът на Емилия на косъм от провал, лъснаха стари снимки по бельо на певицата, тя се изчерви от срам

Емилия не винаги е била толкова целомъдрена както се представя. Певицата има стари снимки, от които днес много се срамува. И не иска новия й любим да ги зърне. Нито да научи за тях.

Като нищо Жорж Башур, който е арабин от сирийски произход може да развали годежа и сватбата да стане мираж ако разбере какви ги е вършила благоверната му преди.

Компроматните кадри, които се появиха в мрежата са от миналото на Емилия когато е била по-млада. Тя се е снимала в клип заедно с колежките си Малина и Галена по времето когато беше половинка на Коко Динев.

Въпреки, че фолк дивата когато съжителстваше с бащата на двете си деца винаги е пазила благоприличие, но през 11 годишната им връзка има един момент, в който Еми се съблича по дантелено бельо за телевизията.

Случката е от недалечното минало и певицата за ужас на ресторантьорския и хазартен бос участва във видео „Аларма”. Тя играе ролята на примерна съпруга, която готви по оскъдно секси бельо. И върти баница за любимия си напълно разголена.

От снимките, които Емилия е направила на снимачната площадка преди години се вижда, че напук на Коко тя си е позволила да се разсъблече. По-паметливите помнят, че това се случило когато с Динев били скарана и разделени, предават от pik.bg.

Днес Емилия тръпне от страх годеника й да не разбере. Защото както ги знаем арабите колко държат съпругите им да са целомъдрени като нищо ще поиска да му върне годежния пръстен и ще развали така мечтаната сватба.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар