Снежана Макавеева стана за смях в Черешката на тортата: Не знае кой е Владо Николов (Вижте как се излага)

Гласувайте за статията

Снежана Макавеева стана за смях с просташко поведение в Черешката на тортата

Снежана Макавеева не спря да се заяжда с волейболната легенда

Снежана Макавеева се изложи жестоко в Черешката на тортата. Актрисата, която нашумя покрай ролите си в „Под прикритие“ и „Бензин“ демонстрира елементарно поведение в риалити формата, с което стана за смях на зрителите.

Актрисата бе домакиня на първата вечер и посрещна актьора Димо Алексиев, манекенката Глория Петкова, Владо Николов и Жени Джаферович, но изненада всички с поведението си.

Снежана МакавееваМакавеева не спираше да се заяжда с Владо Николов, който се опитваше да е душата на компанията. Което определено му се получаваше. Незнайно защо, това не се понрави на блондинката и в един момент тя изригна: “Много симпатичен тип си! Ти играеш ли въобще? Или си прекъснал преди 10 години?”. Очевидно в опит да го унижи.

Всички гости се спогледаха шокирани, а Владо Николов запази хладнокръвие и отговори в същия тон: “Ти си явно канибал! Като хване и не пуска!”, предават от sportal.bg.

Естествено, просташкото й поведение не остана незабелязано и от зрителите, които не скриха възмущението си от актрисата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Снежана Макавеева стана за смях в Черешката на тортата: Не знае кой е Владо Николов (Вижте как се излага)”

  1. Zlatena

    юли 06. 2017

    Snejana Makaveeva ne e aktrisa a e ulichna prostitutka sus mnogo grozni cici

    Reply to this comment

Добавете коментар