Снахата на Цеца Величкович едва не избяга от сватбата си заради бившия си (Всичко за драмата)

Гласувайте за статията

Снахата на Цеца Величкович едва не избяга от сватбата си

Снахата на Цеца Величкович едва не развали сватбата заради бивш любим. Урош, първата любов на Богдана, се появил на венчавката и се постарал всички да го видят. Младежът още от ранни зори бил в кафенето срещу дома й заедно с приятели. Той не спрял да говори с репортерите за нея, като обяснявал, че е голямата й любов и иска да я види, как ще се омъжи за друг.

Пред журналистите младежът обаче казал, че се страхува малко от Велко, особено след като видял как сваля с един изстрел ябълките в двора. При все това, неговите приятели обяснили, че още обича Богдана и й желае всичко добро, затова няма да се опитва да я спре.

Цеца Ражнатович и Анастасия обаче бързо научили за присъствието на Урош. Двете с майката на Богдана обаче твърдо замълчали, за да не развалят празника на младите. Едва на другия ден след сватбата, когато събрали младоженците, разкрили и истината за присъствието на младежа.

„Богдана се почувства ужасно неудобно. Но й беше мило, че не са им казали, за да не й развалят празника, а и на Велко. Това е минала история, забравила го е. Цеца също изпадна в шок от нахалството му. Все пак сватбата мина без инциденти и те си отдъхнаха, че не е правил скандали“, коментира източник пред magazin.mk.

„Който се сърди, той губи“, коментира случката Цеца, пред пресата. Певицата бе категорична, че цялата история очевидно е била с цел сензация, а младежът е получил своите пет минути слава. Изпълнителката заяви, че не можела да повярва докъде може да стигне един човек от ревност. И сложи край на спекулациите за нещастна любовна драма.

Бивше гадже едва не изгони снахата на Цеца Величкович от сватбата й сн. Инстаграм

Бивше гадже едва не изгони снахата на Цеца Величкович от сватбата й сн. Инстаграм

В момента Велко и Богдана се подготвят за меден месец в чужбина. След което планират да си купят свое жилище и да отворят магазин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар