Снахата на Халваджиян аут от РД на Кремена (Разделят ли се Алекс и Бебо?)

Кремена Халваджиян отпразнува 53 в собственото си заведение в центъра на София, но там бяха всички без снахата Александра, което породи въпроси, видя Kliuki.net.

Стилистката се беше издокарала в досат циркаджийска рокля, а по снимките, които излязоха от събитието, не се вижда нейната снаха – Александра. Кремена Халваджиян по традиция прекарва всички свои празници, както и част от ваканциите си в чужбина, в компанията на своето семейство. Откакто е половинка на сина й Бебо, снахата Александра никога не е пропускала тези поводи.

Този път обаче стройният й силует не се забелязва на нито един фотос от купона. На снимките, които самият свекър Маги Халваджиян публикува в социалните мрежи, се вижда кой ли не. Там са „обичайните заподозрени” по партитата на семейството – Гала с мъжа си Стефан, Джуджи с приятелка, Димитър Станчев (от супершоу „Невада”) с жена си Ася, Мария Игнатова с мъжа си Ивайло „Нойзи” Цветков, както и звезди, които по-рядко се виждат в компанията на семейството, но явно са близки с него, като Боби Турбото с жена си Калина Крумова, цигуларят Веско Ешкенази със своята половинка, Ваня Джаферович и др.

Разбира се, на купона са били Джуди Халваджиян, Маги Халваджиян и синът на Маги и Кремена – Бебо Халваджиян. Има доста снимки, запечатали как рожденичката прегръща и целува своя единствен наследник. Има и снимки, на които Бебо позира с други гости на партито. Но няма снимки на майката на двете му деца – Александра. Миналия уикенд тя публикува фотоси от плажа на Созопол. Едва десетина дни преди рождения ден на Кремена нейният син е бил в Париж заедно с Александра.

Възможно ли е да са се изпокарали след това? За Бебо и Алекс се говори, че не са от най-спокойните и често спорят. В същото време обаче се твърди, че и много се обичат. Доказателство за това са двете им деца. Свекървата Кремена никога не е крила, че обича снаха си като родна дъщеря. Не случайно Александра работи във всички предавания на своя свекър, а свободното си време си също споделя със семейството на мъжа си. Ето защо е странно да не се появи на рождения ден на свекърва си. Каква може да е причината? Възможно да се е ядосала за него на Бебо и напук на него да е решила да остане на море с децата, вместо да пътува за партито на майка му. Но е възможно и снимките й от Созопол да не са актуални, да се е прибрала в София, но да се е наложило да остане вкъщи заради децата.

Източник: Уикенд

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.