Снахата на Лепа Брена и дъщерята на Цеца Величкович се хванаха за косите (Всичко за скандала)

Снахата на Лепа Брена и дъщерята на Цеца Величкович се хванаха за косите (Всичко за скандала)
1 (20%) 2 votes

Снахата на Лепа Брена – Александра Прийович, и дъщерята на Цеца Величкович – Анастасия Ражнатович, явно има какво да делят

Двете красавици попаднаха в центъра на най-прясната интрига в публичното пространство. В основата ѝ всъщност попада дизайнерът, който помага на хубавиците да подбират и усъвършенстват тоалетите и визията си. На практика злонамереният и никому неизвестен стилист хвърчал межу снахата на Лепа Брена и щерката на Цеца Величкович, за да им пали фитила една срещу друга. Клюките и подмолните му хитрости всъщност сериозно скарали двете верни дружки.

На всичкото отгоре, когато подготвил хитова комбинация за едната, интригантът не се поколебал и я предложил и на другата, без да я променя кой знае колко. Познанството си с красавиците той използвал само с една цел – да провали отношенията им. За съжаление, девойките не се оказали особено умни и се поддали на хитростите му. Така от сравнително близки Александра Прийович и Анастасия Ражнатович в крайна сметка се хванали за косите. А през цялото време дизайнерът не спирал да сипе отрова в отношенията им.

Анастасия Ражнатович не се поплюва

Анастасия Ражнатович не се поплюва
Снимка: фейсбук

Историята обаче завършва благополучно, тъй като той не могъл да предвиди, че двете ще се срещнат и ще поговорят открито. Щом хвърлили дрехи и задръжки в приказките помежду си, хубавиците най-накрая стигнали до ябълката на раздора. Дългите години, прекарани в съвместна работа с дизайнера, от раз били захвърлени в миналото. Интригите му лъснали с цялата си жестокост. Така смразените за месеци наред отношения между Александра и Анастасия изживяват нов подем.

Както може да се очаква, причината за тоталното раздалечаване между двете вече търпи пълно игнориране. Веднъж разбрали каква игра се играе под носа им, хубавиците взели нещата в свои ръце и прекратили всякакви контакти с хитреца. Откритият им разговор може би ще роди още по-топла връзка помежду им. И докато двете продължават да излизат заедно, коментира и vecer.press, скритата лимонка в историята тъне в забвение.

Александра Прийович знае как да сложи край

Александра Прийович знае как да сложи край
Снимка: инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар