Снахата на Лепа Брена се ошишка дни преди раждането (Вижте бременната Александра Прийович днес)

Гласувайте за статията

Снахата на Лепа Брена се ошишка, бременната Александра Прийович не е онази ослепителна красавица

Снахата на Лепа Брена, която е бременна в деветия месец ще роди всеки момент. Младата певица от едно известно време не се показва публично. Оказва се, че тя е наддала драстично на килограми заради бебето и се променила до неузнаваемост.

През лятото на миналата година тя се омъжи за сина на Лепа Брена – Филип Живойнович. А кралицата на балканския поп фолка я прие в семейството си като родна дъщеря и заедно със съпруга си Боба Живойнович вдигнаха приказна сватба за младото семейство. Говори се са се изръсили около 400 бона в евро за венчавката.

Снахата на Лепа Брена преди
Снимка: ПИК

Съвсем скоро младото семейство си закупи нова къща и според медиите в комшийската държава те са похарчили половин милион евро за новия си дом. Който се намира в близост до мястото където живеят свекъра и свекървата на Александра.

Бременната снаха на Лепа Брена днес
Снимка: ПИК

 

Преди дни бдителни фотографи случайно засякоха бременната снаха на Лепа Брена в двора на новия й дом. От папарашките кадри стана ясно защо младата жена не иска да се показва по светски прояви. Тя е се е ошишкала предостатъчно и не е от ония красавици, на които бременността не повлиява на телесното тегло драстично.

Терминът на снахата на Лепа Брена е в края на месец февруари. Така, че всеки момент тя може да роди. А както вече се знае ще дари фамилията с първо мъжко внуче. След раждането ще има време отново да си върне предишната форма, коментират фенове на известното семейство, предават от pik.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар