Снахата на Лепа Брена с изненадващи признания за брака си: Буквално живеехме в самолет!

Снахата на Лепа Брена с изненадващи признания за брака си: Буквално живеехме в самолет!
3.25 (65%) 4 votes

Снахата на Лепа Брена – Александра Прийович, буквално е живеела в самолет

Това разкри самата тя пред верните си почитатели. Любовта с настоящия ѝ съпруг е била толкова силна, че двамата на практика са живеели по самолетите, за да могат да се виждат. Началото на връзката им е забележително по много причини. Александра Прийович е една от най-известните сръбски певици, така че е съвсем разбираемо да има доста участия. „Бях толкова влюбена, но имах представление в Австрия или Германия, не си спомням добре. Затова си купих билет за Америка – за да отида да го видя за 4 дни, просто защото не можех без него“, споделя снахата на легендата Лепа Брена.

Но не само влюбването ръководи младата певица. От думите ѝ става ясно, че мъжът ѝ е безкрайно романтичен и всъщност всичко, което той притежава, няма значение. Защото открадва сърцето ѝ само с жест. Когато веднъж идва при нея и я пита какво да донесе за пиене, красавицата иска само вода. Постъпката му е очарователна – Филип ѝ носи пълен пакет с бутилки вода. От там нататък приказката за двамата влюбени продължава и поне засега бракът им върви по мед и масло.

Александра Прийович споделя, че ревността няма място в живота ѝ. За нея е важно мъжът ѝ да се чувства добре и да е щастлив. Затова няма значение с колко жени може да бъде, само ако поиска. Така на практика певицата е дала картбланш на съпруга си. Явно той може да хойка колкото желае. Дали това ще се случи наистина, засега можем да гадаем. Както изглежда, Филип я обича все така безкрайно, както в началото на връзката им, и като че ли не смята да се обзавежда с още женска компания.

Красавицата признава, че в споровете им реагира доста бурно. „В крайна сметка се оказва, че споря само със себе си, защото той не иска да ме слуша“, цитира звездата skopje24.mk.

Александра Прийович е щастлива със съпруга си

Александра Прийович е щастлива със съпруга си
Снимка: инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар